open

BOGFØRING

Home / BOGFØRING
Alle virksomheder skal bogføre, og endda overholde bogføringsloven. I tiden før elektroniske økonomisystemer førte man regnskab i en hovedbog – dette har ændret sig, og i dag tilbyder en lang række virksomheder forskellige bud på økonomisystemer.

b


Hvorfor lade Ecokom bogføre?

Langt de fleste moderne økonomisystemer er opbygget således, at det er nemt og bekvemt at bogføre. Typisk følger små virksomheders bogføring de bankkonti og kontantkasser der er, og herfra fordeles indtægter og udgifter. Hos Ecokom er vi gode til regnskab og økonomi, og mener derfor ikke at indehavere af små virksomheder skal bruge deres sparsomme tid på bogføring – derfor tilbyder vi en individuel tilpasset pakke, hvor vi udfører bogføring, regnskab, årsopgørelser, lønbogholderi m.m.

b

Kompetencer

Hos Ecokom har vi erfaring med en lang række økonomisystemer, og er derfor behjælpelige med alt fra den daglige bogføring, til design af rapporter, fakturaer, tilbud m.m. Vores kunder benytter bl.a. følgende systemer:

  • - E-conomic
  • - Microsoft C5
  • - Stones Summasummarum
  • - Dinero
  • - Winfinans

b

Fordele ved et opdateret bogholderi

At bogføre er i realiteten at holde styr på, hvor meget virksomheden har til gode, hvor meget der skyldes og hvad  virksomhedens værdi er (varelager, inventar m.m.).

Udover minimumskravene for bogholderiet kan det være en stor fordel med et opdateret bogholderi, da et sådant overblik letter arbejdet med skatteplanlægning. Alle virksomheder skal betale skat ved økonomisk overskud, men der findes forskellige metoder i forhold til at udsætte skatten.

b

b

Ønsker I en uforpligtende snak om bogføring og regnskab?

Navn
E-mail:*
Tlf.nr.:
Kort beskrivelse af ønsker / forventninger: